ALLIN > תרבות > מסעדות ומתכונים > מתכון לשבת: חריימה ברמונדי – השף אליעזר לויה

מתכון לשבת: חריימה ברמונדי – השף אליעזר לויה

מתכון לשבת: חריימה ברמונדי – השף אליעזר לויה

יום שישי זה היום האהוב עלינו בשבוע.
ריחות בישולים ממלאים את הבית והכוכב הראשי הוא החריימה.
איך להכין דג חריף הכי טעים שיש?

יש לנו בשבילכם מתכון לחריימה ברמונדי שפשוט מתחנן לפרוסת חלה שתספוג את כל הטעמים הנהדרים שנמצאים בצלחת.

  • הכמויות מיועדות ל-4 מנות.

חריימה ברמונדי

מצרכים:

  • 4 פילה של ברמונדי
  • צנצנת קטנה של פלפל צ'ומה
  • צנצנת קטנה של לימון כבוש
  • צנצנת קטנה של עמבה
  • כוס גרגירי חומוס מבושלים
  • כפית זרעוני קימל
  • פלפל חריף קצוץ גס
  • כף מלח ים
  • כף פפריקה גרוסה
  • 6 שיני שום קצוץ

 

אופן ההכנה

  • מטגנים את הדגים במעט שמן ושמים בצד.
  • בנפרד מטגנים את הפלפל צ'ומה, לימון, עמבה ומוסיפים את שאר חומרי הטעם. בפנים מניחים את הדגים ומוסיפים כוס מים.
  • מבשלים 10 דקות (לא יותר, כדי שהדג לא יתייבש) ומוסיפים את החומוס כשהוא חם ומגישים.

 

 

*מתכון מאת: השף אליעזר לויה | צילום: הדס ניצן

 

פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

Comments are closed.

תפריט